Wie ik ben

Ik ben Ria Linde, HBO-verpleegkundige met BIG registratie. Daarnaast ben ik natuurgeneeskundig therapeut en  orthomoleculair therapeut volgens de Klinisch-Psycho-Neuro-Immunologie. Ik hecht er veel waarde aan om mezelf te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.

Natuurlijk zeggen een naam en titel niet alles. Ik ga er vanuit dat wanneer je bij mij langskomt in de praktijk je het vooral ook prettig vindt om te weten waar ik voor sta. De volgende zaken zijn op mij en mijn praktijk van toepassing.

 

Vertrouwen

Allereerst vind ik het belangrijk dat je weet dat je bij mij je verhaal kwijt kunt en dat alles wat we bespreken tussen ons blijft. Mocht er contact met andere hulpverleners nodig zijn dan ga ik hier integer mee om. Vertrouwen is voor mij een term die stevig verbonden is met mijn werk in de praktijk.

 

Nuchter

Er is meer tussen hemel en aarde. Is er nog iemand die daar aan twijfelt? Ik ben iemand die broodje nuchter over spiritualiteit en energetische zaken praat en dit op dito wijze toepast in de behandelingen.

 

Betrokken

Betrokkenheid is nog zo’n woord dat ik hoog in het vaandel heb staan. Deze betrokkenheid zal merkbaar voor je zijn. Jij doet er toe!