Voedingscursus: Boost je gezondheid!

Hoe fijn is het om op een positieve manier aan je gezondheid te werken! Om gezondheidsklachten te voorkomen of een halt toe te roepen! Om een gezond gewicht te hebben! Ik draag hier graag een steentje aan bij door een cursus aan te bieden voor degene die zijn gezondheid een boost wil geven.

In deze cursus gaat het erover hoe je een gezond eetpatroon ontwikkelt. Als je gezond wilt eten, moet je namelijk eerst wel weten wat nu precies gezond is. Er wordt zoveel over gesproken en geschreven, en met zoveel tegenstellingen, dat je door de bomen het spreekwoordelijke bos niet meer ziet. Het is de bedoeling dat je zoveel kennis opdoet over voeding dat je na afloop zelf keuzes kunt maken die passen bij jouw persoonlijke situatie. Deze keuzes maak je dus individueel want het moet bij jou passen! Niet voor een poosje, maar het liefst voor altijd! Tijdens deze cursus ga je ervaren hoe leuk en lekker het is om gezond te eten. Ik geef deze cursus in een kleine groep van maximaal 6 mensen.

 

Voor wie

Deze cursus is voor iedereen die kennis en inspiratie wil opdoen over een gezond voedingspatroon. Het is mooi meegenomen om dit in een groepje te doen zodat we ervaringen kunnen uitwisselen en elkaar kunnen motiveren. Je kunt je individueel opgeven maar ook met een kleine groep.

 

Waar

De cursus geef ik in mijn praktijk op de Tilledyk 13 in Minnertsga. Op aanvraag is het mogelijk dat ik op een andere locatie les geef.

 

Wanneer

Er is nog geen datum bekend. We starten om 20.00 uur en eindigen rond 21.30 uur. De cursus bestaat uit 3 avonden.

 

Kosten

De kosten voor de 3 cursusavonden samen bedragen €75,- Dit is inclusief de koffie, thee en gezonde proeverijtjes. Ik wil je natuurlijk wel enthousiast naar huis laten gaan!

 

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze cursus, of heb je nog vragen dan kan dat via telefoonnummer 06 108 33 898. Mailen kan natuurlijk ook.