Reviews

Door de toegepaste NEI therapie voor dyslexie kon onze dochter blokkades doorbreken en was ze beter in staat zich te focussen. Het zorgde ervoor dat de frustratie steeds minder werd en zij betere resultaten haalde bij het lezen en schrijven. Nu kan ze als tiener met vriendinnen naar de film en gewoon de ondertiteling volgen en haar leeswerk op school gaat haar veel gemakkelijker af. Zij heeft het zelf als erg positief ervaren.

Marja – dochter met dyslexie klachten

 

Ria heeft mij tijdens mijn ziekteproces ‘bij de hand’ genomen. Door de lichamelijke problemen die zich in de loop der jaren opstapelden, o.a. een levensbedreigend bloedziekte, had ik weinig vertrouwen meer in mijn lichaam. Met haar ben ik begonnen aan de reis om stap voor stap vele hindernissen te overwinnen. Doordat Ria medisch onderlegt is kon ik ook vertrouwen op haar bevindingen en haar adviezen opvolgen. Ze heeft me ook bewust gemaakt van het belang van goede voeding en mij uitgebreid hier in geadviseerd. Inmiddels is mijn bloedziekte bijna verdwenen en heb ik weer alle vertrouwen in mijn lichaam. Daar ben ik haar erg dankbaar voor.

Karin – meerdere lichamelijke klachten waaronder een bloedziekte

 

Een wonderlijke ervaring. Het is en blijft bijzonder hoe het lichaam “weet” veel beter/ zuiverder dan dat “de ratio en het westerse intellect ”dit kan. Het gevoel een diep verdriet te hebben doorleefd, welke je lichamelijk ervaart, kende ik nog niet. Bijzonder om mee te maken hoe heling plaats vindt via verschillende methoden, waaronder NEI.

Birgit – slaap, schildklier, vermoeidheid en stressklachten

 

Er is nooit iemand geweest die mij zo geraakt heeft.

Tonnie – schouderklachten en verdriet na overlijden dierbare

 

Ik ben momenteel onder behandeling van Ria voor whiplashklachten. Elk consult vindt plaats in een apart ,rustige, lichte kamer bij haar thuis. Ria begint met het stellen van (veel) vragen. Dan heeft ze meestal al een behandeling in het achterhoofd. De vragen dwingen mij na te denken over wie ik ben, wat ik voel, wat ik doe en wat mijn gedrag van invloed is op mijn klachten. Door de vragen en behandelingen krijg ik meer inzicht daarin. En wat ik daarin kan veranderen om de klachten te verminderen. Behandelingen waarin ik dingen, gedachten los kon laten, terug moest geven aan een ander (het is niet mijn probleem, maar van die ander) of juist iets aangereikt kreeg in de vorm van energie, andere gedachten. En elke behandeling maakt weer iets los om verandering in gang te zetten. Ria heeft een rustige, duidelijke manier van werken. Ze werkt met eenvoudige middelen als haar handen, stem, pen en papier. Maar ook met voedingsadviezen, supplementen en Bachbloesemdruppels. Mede dankzij Ria heb ik meer energie, ben mentaal sterker en weet ik beter wat ik wel of niet kan doen. De klachten zijn inmiddels al een stuk verminderd.

Berendsje – whiplashklachten

 

De Bachbloesem remedie die Ria heeft voorgeschreven ondersteunt onze dochter in haar dagelijkse drukke leven als jonge topsportster. Het geeft haar rust, focus en zelfvertrouwen zowel in haar sport als op school.

Jellien – dochter met klachten van blokkerende onzekerheid

Wat een ellende vond ik het die overgang. Toen ik bij Ria in de praktijk kwam was ik totaal op. Ik sliep slecht doordat ik extreem last had van nachtelijk zweten. Overdag had ik de ene opvlieger na de ander en ik voelde me totaal niet meer mezelf. Ria leerde me wat er in mijn lichaam gebeurde en wat ik zelf kon doen om de hormonen in toom te houden. Al na een paar consulten voelde ik me weer veel beter. Als ik nu wel eens last heb dan weet ik wat ik moet doen.

Tine –  klachten in de overgangsjaren